WAAROM VIS MEDIA

Sinds 2015 verzorgen wij videoproducties voor bedrijven en particulieren. Inmiddels hebben wij projecten afgerond voor vele tevreden klanten.

Wij streven ernaar om elke dag weer het maximale uit onszelf te halen en elke productie te laten slagen. Dat doen wij met heel veel passie en maximale inzet.

Wij zijn niet bang om extra uren te maken en stoppen nooit voordat u als klant helemaal tevreden bent.

 

Sinds 2015 verzorgen wij videoproducties voor bedrijven en particulieren. Inmiddels hebben wij projecten afgerond voor vele tevreden klanten. Wij streven ernaar om elke dag weer het maximale uit onszelf te halen en elke productie te laten slagen. Dat doen wij met heel veel passie en maximale inzet. Wij zijn niet bang om extra uren te maken en stoppen nooit voordat u als klant helemaal tevreden bent.

Jong en dynamisch

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van promotievideo’s, productvideo’s en bedrijfsvideo’s.

afb1

Klantgericht

Wij passen ons aan naar de wensen van een klant. Voordat wij aan de slag gaan komen we dan ook graag op bezoek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

afb7

Prijs/kwaliteit

Vis Media levert haar klanten altijd een hoge kwaliteit videoproductie tegen een betaalbare prijs.

afb2

Flexibel

Door onze flexibele houding zijn wij altijd en overal beschikbaar om jou te helpen bij het realiseren van een professionele videoproductie. Last-minute opdrachten komen in deze branche vaak voor en zijn voor ons meestal geen probleem.

afb6

Veelzijdig

Wij maken ook video’s van kleine en grote evenementen. Je kunt door ons video’s laten maken van bruiloften, verjaardagen of andere feesten die voor eeuwig moeten worden vastgelegd.

afb3

Vernieuwend

Wij houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties altijd scherp in de gaten en zijn niet bang om nieuwe technieken toe te passen.

afb5b